roobika roobika

roobika

عمومی

 

 

آیا شنا کردن برای زنان باردار خطر ناک است؟

آیا شنا کردن برای زنان باردار خطر ناک است
بارداری سبب تغییراتی در بدن می شود .برخی از این تغییرات روی توانایی ورزش کردن تاثیر می گذارد. هرچند بیشتر این تغییرات، پس از زایمان به حالت طبیعی بر می گردند. از طرفی، هورمون های مترشحه در دوران بارداری که سبب شل شدن تاندون های نگه دارنده مفصل ها می شوند، منجر به تحرک بیشتر مفاصل و در نتیجه افزایش خطر صدمه و آسیب به آن ها می گردندشنا

در دوران بارداری، برون ده قلبی (CO) بین 30 تا 50 درصد افزایش می یابد. فایده های کلی ورزش در دوران بارداری سبب می گردد آن را به خانم ها در این دوران توصیه کنیم . این فواید شامل :کمک به کاهش درد، یبوست، ورم و پف، افزایش انرژی، کمک به خواب بهتر، بهبود کشش، قدرت و تحمل عضلانی، بهبود خلق و خو بهبود و تصحیح وضعیت ها (posture) و نیز ممکن است در پیش گیری از دیابت بارداری و درمان آن مفید باشد.

فوایدشنا کردن در بارداری
شنا کردن، جریان خون را بهبود می بخشد، کشیدگی طبیعی و توان ماهیچه ها را افزایش می دهد و استقامت عضلات را به همراه دارد. اما دلیل اصلی پیشنهاد شنا به عنوان ورزش برای دوران حاملگی آن است که در حین شنا، علی رغم افزایش وزن دوران بارداری، احساس بی وزنی می کنید و از طرف دیگر، می توان گفت که تقریبا احتمال صدمه و جراحت در این ورزش وجود ندارد. وقتی که در حالت شناور در آب قرار دارید، احساس می کنید که هیچ اضافه وزنی ندارید. به علاوه، شنا موجب می شود که عضلات شما نیز قدرت و وضعیت بهتری پیدا کنند.

انجام ورزش شنا در حاملگی به زایمان آسان تر و کنترل اضافه وزن در حین بارداری کمک کرده و با کاهش وزن خانم حامله در آب، از صدمه به مفاصل زانوی او جلوگیری می کند.

شنا کردن در سه ماهه اول بارداری:
در صورتی که توان بدنی شما اجازه می دهد، یک روز در میان به مدت 20 دقیقه شنا کنید تا بهترین بهره را از این ورزش ببرید.
در صورتی که شنا، اولین فعالیت صبحگاهی شما باشد، می تواند حالت تهوع صبحگاهی یا ویار را از بین ببرد و به شما در طول روز انرژی کافی بدهد.


شنا کردن در سه ماهه دوم بارداری:
با پیشرفت دوران حاملگی، نیازی به متوقف کردن شنا نیست، زیرا این فعالیت ورزشی برای شما آسان است. آب در حین تمرین از مفاصل و رباط های شما محافظت می کند و از بروز آسیب دیدگی یا گرم شدن بیش از حد بدن شما جلوگیری خواهد کرد.

شنا کردن در سه ماهه سوم بارداری:
احتمالا شما نیازی به تغییر برنامه ورزشی خود نخواهید داشت، اما استفاده از مایوی مخصوص یا لباس شنای دوران حاملگی می تواند وضعیت بهتری را برای شما ایجاد کند.

در کلاس های ورزش سبک آبی که در اطراف محل سکونت شما برگزار می شوند و مربی لایقی دارند، شرکت کنید. از دستورالعمل های کلی برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد بدن، استفاده کنید.

شنا کردن زنان

موانع شنا در بارداری 
در مواردی خاص باید از انجام ورزش اجتناب کرد و یا حتما با نظر پزشک اقدام به این کار کرد. این موارد عبارت اند از:احتمال سقط جنین که همراه با خون ریزی در سه ماهه ی اول باشد، حاملگی های چند قلویی، بیماری قلبی و ریوی شدید و احتمال زایمان زودرس که با کوتاه شدن طول دهانه رحم همراه است. زنان غیرفعال می توانند با اطمینان و به تدریج ورزش ایروبیک مانند پیاده روی ، دوچرخه سواری و شنا را در طول بارداری آغاز کنند، اما از فعالیت هایی که در آن خم شدن، پریدن، دویدن و پیچیدن واحتمال آسیب وجود دارد، باید پرهیز شود.

منع مطلق انجام ورزش در حین حاملگی شامل موارد زیر است:خون ریزی های رحمی، مشکلات جنینی، بیماری های قلبی، سابقه سقط یا زایمان زودرس بیش از یک بار، فشار خون حاملگی ، دیابت، بیماری کلیوی کنترل نشده و پارگی اخیر پرده ها.


احتیاط
ورزش را به آرامی آغاز کنید، گرم کردن پیش از ورزش و خنک کردن پس از آن را فراموش نکنید، و بیش از حد به خود فشار نیاورید. فقط به یاد داشته باشید شما می خواهید سالم و سرحال بمانید، پس فعالیت های شدید ورزشی را کنار بگذارید و چند دور شنا در طول یا عرض استخر را برای پس از زایمان بگذارید، زیرا شما را بیش از حد خسته خواهد کرد.

نوعی از شنا را انتخاب کنید که برا یتان راحت تر باشد. ترکیب متناوبی از شنای پروانه با شناور شدن بر سطح آب به پشت، در حالی که با پا ضربات آرامی به آب می زنید، می تواند تمرین مناسبی باشد. دقت کنید که اگر در ناحیه مفصل شرمگاهی خود(در جلوی لگن) احساس درد می کنید، از شنای پروانه خودداری کنید.

از شیرجه زدن در آب، رفتن به مکان های با ارتفاع زیاد و اکسیژن کم، شنا در آب بسیار گرم یا بسیار سرد و اسکی روی آب نیز خودداری کنید.


خطر
در صورت وجود هر یک از علایم زیر، ورزش را قطع کنید و با پزشک خود تماس بگیرید:تنگی نفس، سردرد، ضعف عضلانی، تهوع، خستگی، درد قفسه سینه، درد پشت، درد لگن، اشکال در راه رفتن، کاهش فعالیت جنین، انقباضات متوالی رحم، خون ریزی از واژن و ترشح مایع آمنیوتیک.

 منبع : نمناک 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






یک شنبه 12 اسفند 1397برچسب:, |
 

به وبلاگ من خوش آمدید

 

لینکها

طراحی سایت

حمل خرده بار از چین

حمل و سفارش از چین به ایران

فروش جلو پنجره لیفان

الوقلیون

 

مطالب قبلی

» تناسب اندام با شنا؛ چرا شناکردن مؤثر است؟
» آشنایی با بهترین نوع شنا کردن
» وظیفه سفارت چیست؟
» شنا و سلامت
» نرم افزار حسابداری اندروید چه ویژگی دارد؟
» دریاچه‌ای پر از گنج زیر پای "تخت سلیمان"
» مرسدس بنز C-Class و تعمیر آن
» ورزش شنا
» شنای پروانه
» چگونه فطریه و کفاره خود را به دست نیازمندان واقعی برسانیم؟
» ثبت رکورد شنا سوئدی توسط رضا عباسی | ۶۰۴ حرکت صحیح در ۶۰ دقیقه
» شنای سوئدی چیست و کدام عضله‌ها را درگیر می‌کند؟
» عروسک کودکان
» خرید بک لینک
» فروش کانکس
» دستگاه ها و سیستم های امنیتی و ساعت حضور و غیاب
» فواید کاور بدنه خودرو
» مشاور آتش نشانی برای پایان کار ساختمان
» JAM Empire Trading (JET)
» مزایای شنا کردن نوزادان و مراقبت های ویژه از آنها

 

ارشیو

تير 1398

خرداد 1398

ارديبهشت 1398

فروردين 1398

اسفند 1397

 

نویسندکان

admin

 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان roobika و آدرس roobika.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





لینک ها

لوله فولادی

طراحی سایت

لوله ساوه

نرم افزار حسابداری

میز

لیست قیمت سوپرپایپ

اجاره آپارتمان مبله روزانه

سمعک

ژل رویال

سئو سایت

سئو ارزان

پشتیبانی سئو

خدمات سئو

سئو

اسپرت اریو

اپشن اریو z300

کادو تولد

 

امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگدهی

 

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: